LAATU

Raaka-aineet ja laatu

Käyttämiemme raaka-aineiden alkuperä ja laatu ovat tärkeitä asiakkaillemme ja meille. Pyrimme kertomaan toiminnastamme mahdollisimman avoimesti. Olemme ylpeitä siitä, että lähes kaikki tarjoamamme kalat ja äyriäiset ovat sertifioituja, kestävästi kalastettuja ja kasvatettuja.

Nimemme kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen; Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Käyttämiemme raaka-aineiden korkea laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme sitoutuneita käyttämään puhtaita ja turvallisia raaka-aineita. Tarjoamme myös monipuolisesti kasvisvaihtoehtoja.

Joka päivä tavoitteemme on mahdollisimman pieni ruokahävikki. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä makuelämyksiä mahdollisimman tuoreista raaka-aineista. Valmistamme annokset aina tilauksesta, paikan päällä. Teemme joka päivä kovasti töitä, jotta olemme Suomen laadukkaimpien sushielämysten tarjoaja.


Kala on tärkeässä osassa tarjoomaamme ja käytettävien tuotteiden alkuperä on todennettavissa.  Lähes kaikki käyttämämme kalat ja äyriäiset ovat MSC tai ASC -sertifioituja. MSC-sertifikaatti takaa, että kala on pyydetty ekologisesti kestävällä tavalla. MSC (Marine Stewardship Council) on riippumaton, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka ylläpitää sertifiointijärjestelmää kala- ja äyriäistuotteille. MSC:n tavoitteena on vähentää ylikalastusta eli luonnonvarojen kestämätöntä käyttöä. MSC-sertifikaatti pyrkii takaamaan sertifioitujen tuotteiden ekologisuuden asettamiensa ympäristönormien kautta. ASC:n (Aquaculture Stewardship Council) tavoitteena on sertifiointiohjelmansa avulla pienentää kalankasvatuksen haitallisia ympäristövaikutuksia. Lue kalojen ja äyriäisten alkuperästä >>

Ammattitaitoinen, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tavoitteenamme on tarjota työntekijöillemme mahdollisuuksia tehdä työtä joustavasti eri toimipisteissä ja kaupungeissa sekä kehittyä ja edetä uralla omien tavoitteiden mukaisesti.

Meillä on vahva halu tukea työllisyyttä tarjoamalla henkilöstöllemme joustavia työsuhteita ja monipuolisia, pitkäkestoisia uramahdollisuuksia. 
Ruokalähettiyritysten kasvun myötä myös osa meidän liiketoimintaamme on tarjota maukkaita elämyksiä asiakkaillemme ravintoloidemme ulkopuolella. Take away -rasiamme vaihtuvat vuoden loppuun mennessä biohajoaviksi. Pyrimme minimoimaan muovin käytön toiminnassamme. Tämä on valintamme puhtaamman ympäristön ja ilmaston vaalimiseksi. 

Tervetuloa nauttimaan Suomen parasta sushia!

Jesper Björkell
Sushiguru
Hanko Sushin mentori