TARINA

Hanko Sushi – Suomen suurin sushiperhe

Ensimmäinen Hanko Sushi -baari perustettiin kesäiseen Hankoon, vuoden 2009 juhannuksen aikoihin. Saariston henkeä ja japanilaisuutta yhdistävä ravintola sai suuren suosion. Silloiset omistajat, Rolf Wirta ja Mika Laakio, panostivat intohimoisina sushin rakastajina kaikkensa ensimmäiseen ravintolaan ja se kannatti.

Vuonna 2014 Royal Ravintola osti silloisen 12 ravintolaa käsittävän ketjun. Vuoden 2018 loppupuolella Restamax ja Royal Ravintolat yhdistyivät ja muodostavat tänä päivänä Suomen suurimman ja ravintolaketjun. Hanko Sushi on niin ikään Suomen suurin ja tunnetuin sushiravintolaketju 23 yksikköineen. Tällä hetkellä Hanko Sushi työllistää noin 175 henkilöä, ja ravintolan koosta riippuen yhdessä toimipisteessä työskentelee viidestä viiteentoista henkilöä.

Japaniksi Hanko tarkoittaa henkilökohtaista leimasinta. Hanko Sushi on helposti lähestyttävä ravintola, jonne koko perhe on tervetullut syömään. Suosio perustuu tuoreisiin raaka-aineisiin, maukkaisiin annoksiin sekä mutkattomaan palveluun.