Ohita navigaatio

WWF

Hanko Sushi ja WWF | kestävämmän kalanviljelyn puolesta

Teemme yhteistyötä WWF Suomen kanssa. Lahjoitamme jokaisesta myydystä lohilautasesta 0,50 euroa WWF:lle vastuullisen kalanviljelyn eteen tehtävään työhön.  Käyttämämme lohi on ASC-sertifioitua. Se on myös WWF:n Kalaoppaan vihreällä merkitty, vastuullinen valinta.

Hanko Sushi WWF lohilautanen


Hanko Sushin kaikille 24 ravintolalle on myönnetty joulukuussa 2019 kestävää kalastusta ja vastuullista vesiviljelyä edistävät MSC- ja ASC-jäljitettävyyssertifikaatit. Ravintolat tarjoavat Suomen ensimmäisenä sushiravintolaketjuna vain sertifioiduista, kestävästi kalastetuista ja vastuullisesti kasvatetuista kaloista ja äyriäisistä tehtyä sushia.

MSC:n (Marine Stewardship Counsil) sininen ja ASC:n (Aquaculture Stewardship Council) turkoosi ympäristömerkki kertovat kuluttajalle, että merenelävät ovat peräisin kestävästä kalakannasta tai vastuullisesta kalankasvatuslaitoksesta ja ne ovat jäljitettävissä koko matkan merestä tai vesiviljelylaitoksesta ravintolaan asti. Sertifioinnit suoritti puolueeton sertifiointilaitos Kiwa Inspecta.