HANKO SUSHI – UUDISTUNUT MENU

HANKO SUSHI – UUDISTUNUT MENU

Menumme on uudistunut suurimmassa osassa ravintoloissamme

Uudistuksen myötä Hanko Bowlit saavat pysyvän paikan listallamme. Poke Bowlina tunnetun tuotteen saa Hanko Susheissa nyt tonnikalalla, marinoidulla Jalotofulla, lohella ja grillatulla lohella.

Hanko Bowlista saa myös raikkaan, kevyemmän version valistemalla riisin sijaan seesamikastikkeessa marinoidun gomakaalipedin. Käytettävien raaka-aineiden korkea laatu ja tuoreus ovat meille ja asiakkaillemme ensisijaisen tärkeitä. Haluamme osaltamme huomioida ympäristöä ja minimoida ravintoloidemme hävikin. Listallamme on nyt myös mausteinen, Hanko Sushin oma Kimchi. Siinä hapattamalla kaalia ja muita ainesosia saamme hyödynnettyä raaka-aineemme mahdollisimman hyvin.

Grillattu tonnikalamaki on listan suussasulava uutuus. Sen makuyhdistelmät on tarkoin mietitty – kurkku, kevätsipuli,majoneesi ja teriyaki sopivat erinomaisesti tonnikalan kanssa. Teriyaki-lohinigiri on tuttu tuote. Asiakkaidemme rakkaus grillattuun loheen on huomioitu tässäkin uudistuneessa nigirissä. Uudistetussa kasvisuramakissa on nyt Caviart-merilevämätiä ja tuorejuustoa.

Tervetuloa maistamaan uudistunutta menua – nautinnollisia sushihetkiä!

Uudistunut menu on tarjolla kaikissa Hanko Susheissa poislukien: Hanko, Ideapark, Ruka ja Stockmann Helsinki EXPRS

LOUNASMENU

A LA CARTE -MENU

Lue myös:

Kala – meille tärkeä raaka-aine