Käytettävien raaka-aineiden korkea laatu on meille Hanko Sushissa ensisijaisen tärkeää.
Haluamme antaa vieraillemme kokonaisuudessaan ensiluokkaisen kokemuksen. Lähes kaikki kayttämämme kalat ja äyriäiset ovat kestävästi pyydettyjä ja kalastettuja. Näistä takeena merenelävillä on joko MSC- tai ASC -sertifikaatti.
Kalalla on tärkeä osa tuotetarjoomassamme ja käytettävien tuotteiden alkuperä on todennettavissa. Käyttämiemme tuotteiden alkuperämaat tällä hetkellä (10/2019):
Lohi / Alkuperämaa Norja / Pakkaus Suomessa
Tonnikala (MSC-sertifioitu) / Alkuperämaa Vietnam
Kampasimpukka (MSC-sertifioitu) / Alkuperämaa Kanada
Rapu (ASC-sertifioitu) /Alkuperämaa Vietnam
Lisätietoja laatu- ja tuoteasioissa: Jesper Björkell: jesper@hankosushi.fi