Ohita navigaatio

Kultainen Kala 2020 -palkinto Hanko Sushille

Kultainen Kala 2020 -palkinto Hanko Sushille

Hanko Sushi -ravintoloille myönnettiin MSC:n Kultainen Kala 2020 Kestävän Kalan päivässä torstaina 17. syyskuuta. Kolmatta kertaa jaettava palkinto myönnettiin tunnustuksena aktiivisesta ja monipuolisesta yhteistyöstä ja vastuullisten merenelävien markkinoiden edistämisestä Suomessa. Hanko Sushin ravintolat tarjoavat ainoastaan MSC- tai ASC-sertifioituja mereneläviä ainoana sushiravintolaketjuna Suomessa.

”Todella hienoa, että meidän vuosia tekemä työ huomioidaan näin. Toivomme, että työmme innostaa muita ravintoloita tekemään samoin. Siten voimme nauttia kestävästi kalastetuista ja vastuullisesti kasvatetuista merenelävistä tulevaisuudessakin”, juhlistaa Hanko Sushin sushiguru Jesper Björkell.

”Onnittelemme Hanko Sushia palkinnosta ja kiitämme heitä yhteistyöstä, joka jatkuu nyt syksyllä tonnikalakampanjoinnin merkeissä. Vastuullisesti pyydettyä MSC-sertifioitua tonnikalaa ihmisten tietoisuuteen tuovat Tunafull Weeksit pyörähtivät juuri käyntiin Hanko Sushi -ravintoloissa kautta maan”, iloitsee MSC Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Johanna Vepsä

Lue myös nämä: